Honda HR-V

131PK i-VTEC Elegance TREKHAAK
  • CLIMA
  • PARK.SENS.
  • STOELVERW!
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 94.403 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
HB-716-F
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Bent u op zoek naar een SUV die elke rit een plezier zal maken? Wellicht is de Honda HR-V in ons assortiment dan iets voor u!? Deze karakteristieke auto heeft een unieke uitstraling door het strakke lijnenspel dat extra goed uitkomt in de prachtige blauwe metallic lak. Het interieur is voorzien van dezelfde strakke lijnen waardoor deze naadloos aansluit op het exterieur. Voor uw comfort onderweg is de auto voorzien van opties waaronder bluetooth telefoonverbinding, elektrische climate control, verwarmde voorstoelen, cruise control, parkeersensoren voor + achter en nog heel veel meer! Bovendien is deze Honda HR-V ook nog eens voorzien van een trekhaak waarmee u een gewicht tot 1000 kg mag trekken. Dit maakt het gemakkelijk om een caravan, aanhanger of fietsendrager mee te nemen.

Deze auto is afkomstig van de 1e particuliere eigenaar welke altijd netjes en zorgvuldig met de auto is omgegaan! Dit is dan ook aan de auto te zien. Van binnen en buiten verkeerd de Honda in een zeer nette staat & ook op het onderhoud is nooit bespaard! Deze auto heeft dan ook een onderhoudsboekje in het dashboardkastje liggen welke keurig elk jaar is afgestempeld!

De getoonde vraagprijs is inclusief ons basis servicepakket bestaande uit tenaamstelling, stofzuigen, wassen, NAP check en een geldige apk keuring. Voor een meerprijs van € 795,- leveren wij uw auto af als GARANT OCCASION inclusief een onderhoudsbeurt conform fabrieks voorschrift, halve tank brandstof, professionele poetsbeurt met interieur reiniging, minimaal 12 maanden geldige APK, 12 maanden Garant Occasion garantie en 12 maanden pech onderweg service door heel Europa. Kortom..... verzekerde kwaliteit.... Vanzelfsprekend is inruil ook mogelijk. Voor meer informatie kijk op https://www.autoaaltink.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer: 0548 620 320 Deze publicatie is met zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de genoemde gegevens.

Opties
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie
Autonomous Emergency Braking
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
bots waarschuwing systeem
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Garanties
100% onderhouden
Nap