Mitsubishi ASX

117PK Connect Pro+ TREKHAAK
  • CLIMA
  • CRUISE
  • DAB+
  • KEYLESS!
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 132.526 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ST-755-F
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurTitanium Grey (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1590 CC
Omschrijving

Bent u opzoek naar een Grote SUV voor uw hele gezin met luxe opties? dan is deze Mitsubishi ASX Connect Pro+ precies wat u zoekt! met 132 duizend kilometer op de teller en een bouwjaar van 2018 heeft deze ASX genoeg ervaring op de weg, waar nog zeker meer kilometers rijplezier bij kunnen!

Op deze auto zit veel luxe, waaronder: apple Carplay/Android auto, achteruitrijcamera, elektrische climate control voor een lekkere temperatuur in de auto ongeacht de weersomstandigheden en nog veel meer luxe! Een trekhaak zit ook op de auto gemonteerd, deze kan maar liefst 1200kg trekken wat ideaal is voor een caravan als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

De mooie metallic grijze lak, 18'' lichtmetalen velgen, chroom delen en het extra getinte glas achter maakt het exterieur van de auto stoer en opvallend op de weg. Met een armsteun zowel voor als achter, een lederen stuurwiel die verstelbaar is en lederen bekleding in de auto zit het interieur ook vol met luxe.

De getoonde vraagprijs is inclusief ons basis servicepakket bestaande uit tenaamstelling, stofzuigen, wassen, NAP check en een geldige apk keuring. Voor een meerprijs van € 795,- leveren wij uw auto af als GARANT OCCASION inclusief een onderhoudsbeurt conform fabrieks voorschrift, halve tank brandstof, professionele poetsbeurt met interieur reiniging, minimaal 12 maanden geldige APK, 12 maanden Garant Occasion garantie en 12 maanden pech onderweg service door heel Europa. Kortom..... verzekerde kwaliteit.... Vanzelfsprekend is inruil ook mogelijk. Voor meer informatie kijk op https://www.autoaaltink.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer: 0548 620 320 Deze publicatie is met zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de genoemde gegevens.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun achter
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap